Перфектният Коледен подарък от ReSleep

Идеалният Коледен Подарък опакован перфектно за Коледа

Наближава най-прекрасното време от годината - Коледа. Топлина, въпреки студа навън. Усмивки, въпреки намръщеното време. Щастие, въпреки носталгията по изплъзващата се година.

Няма значение какво намираш под елхата, а кого намираш около нея! Това е идеята на празника Коледа – да сме заедно, да сме подаръкът, да споделим от времето си с най-близките в навечерието на едни от най-светлите празници. Да хапваме, да се смеем и да създаваме спомени. Това е момента, които чакаме всички цяла година.

И все пак: 

 • Коледа няма да е Коледа без никакви подаръци! 

                    „Луиза Мей Олкът“

Всеки знае, че колкото и да обичаме близките си, когато дойде момента да им избираме подаръци, изпадаме в паника. Не че не ги познаваме, просто сме им подарявали толкова много и различни неща, че трудно можем да ги впечатлим. Ако се чувствате в Коледна безизходица – не се отчайвате! В следващите редове ще разберете защо при нас ще откриете Перфектния Коледен подарък за вашите близки!

Пет основни елемента на Перфектния Коледен Подарък, с които да развълнувате близките си:

 • Перфектният Коледен Подарък трябва да е Тематичен Коледен Подарък

Не просто нещо, от което знаете че вашият близък човек се нуждае. Това е Коледа и тя трябва да е пъстра и богата, заредена с много магия и усмивки. А какво по зареждащо от тематичния подарък! Изберете нещо, което да крещи „КОЛЕДА Е! И аз те обичам!“ Всяка наша пижама от раздел Коледа със сигурност ще донесе много празнично настроение у дома!

        

  • Перфектният Коледен Подарък трябва да е Весел и Обединяващ

  А какво по Весело и обединяващо от снимка около елхата на всички от семейството по Коледни пижами? Тези снимки ще останат скъп спомен и ще носят много усмивки и весели истории от рода „Помниш ли тази Коледа…?“ 
   • Перфектният Коледен Подарък трябва да е Личен подарък 

   Тази Коледа подарете емоция, придайте смисъл на подаръка, като го направите персонализиран. Така вашите близки ще се почувстват Специални, каквито наистина са! Едно от любимите ни решения за Коледа е Персонализирана Коледна пижама, за всеки член на семейството! Ще откриете отново в раздел Коледа на resleep.bg

   • Перфектният Коледен Подарък трябва да е Перфектно опакован

   Да, съгласни сме, че в повечето магазини предлагат страхотно опаковане на коледни подаръци, но пък и идеите за „Направи си сам опаковка на Коледен подарък“, също не са за подценяване. При тях има личния елемент и желателно старание, което няма как да не докосне всеки в пъти повече. Нашите пижами са грижливо опаковани в кутии – 100% еко материали, които Вие ще декорирате много лесно и бързо, защото всеки знае че опаковането на коледни подаръци е по-лесно, ако те са поставени в кутии. Освен това, за доброто настроение, всеки от вашите близки, ще открие в кутията си и малки коледни стикерчета, които са нашия комплимент към вашите любими хора.
   • Перфектният Коледен Подарък трябва да бъде избран и доставен на време

   За Избора ще трябва вие да се поизпотите, защото при нас на resleep.bg той наистина е богат! 😊 Но решите ли веднъж коя е вашата Коледна пижама, тя ще бъде изпратена и доставена в най-кратки срокове – за това можете да разчитате на нас!

     

    И не забравяй, че именно ТИ си най-хубавият подарък за Коледа на своите близки. За какво иначе да окачаме гирлянди и да рисуваме снежинки с изкуствен сняг по прозорците, да украсяваме елхата и всяка година да купуваме по една нова играчка за нея, да готвим вкусни ястия и да печем коледни сладки, ако нямаме с кого да споделим всичко това?

    Времето, прекарано с любимите хора е най-безценният подарък, който можем да получим или дадем по Коледа.

    ВИЖ КОЛЕДНИТЕ НИ ПИЖАМИ ТУК!