“Кристи 04” ООД – Плевен, България
Производител на трикотажни изделия

Кратка история на фирмата 

Когато създадохме фирма Кристи 04 ООД, през 2004г., в гр. Плевен, знаехме че искаме да предложим на пазара трикотажни изделия с високо качество и модерен дизайн. Семейният бизнес стартирахме с производство на дамски, мъжки и детски пижами.

С годините неуморната ни работа и отдаденост ни отведоха до една от лидерските позиции на пазара в България. Именно тези ни качества, ни правят успешен партьор, както с едни от най-големите и преуспяващи търговски вериги, така и с по-малки и средни търговци из цялата страна.

История: С поглед към бъдещето, в годините предприехме крачки, които да доведът до повишаване на качеството и разнообразието на предлаганите артикули с марка ReSleep:

  • Затваряне на цикъла на производство от дизайна на самите изделия и  платове, като модел, цвят и щампа, през ушиването и опаковането
  • фирмата разполага със собствена база и оборудване за производството на висококачествени изделия, ситопечат, дигитален директен печат и бродерии
  • разботим с една от най-големите фабрики за производство на платове и всички десени са индивидуално поръчани от нас по наша идея и дизайн

Днес: Във фирмата има 50 служители, като повече от половината от тях са с нас от самото създаване на Кристи 04 ООД. Именно екипната работа ни прави един от най-стабилните партньори на пазара в България, както по отношение на качество, така и по отношение на срокове за изработка.

Бъдеще: Работихме много, за да можем днес да се представяме само с името си. Стремим се да вдигаме качеството и разнообразието на продуктите и да инвестираме постоянно в нови и по-модерни технологии за разработване и шиене, печат върху плат и др. Съобразявайки се с всички нови тенденции, но и с желанията на крайния потребител, всеки сезон изготвяме нови модели със специални платове правени по поръчка единствено и изключително за нас. Целта ни е да съсдаваме артикули, които да задоволят не само нуждите ви днес, но и бъдещите ви потребности, които все още не сте изпитали.
Търговия и разпостранение:
Търговската и маркетингова част за произведените артикули на фирма "Кристи 04" ООД се поема от фирма "Хепи Хоум Инвест" ООД, с цел да се съсредоточи върху успешното разпространение на трикотажните артикули!