Доставка на магазин за пижами ReSleep.bg

ReSleep.bg, приема Вашите on-line поръчки денонощно 7 дни в седмицата. Те се изпълняват в делнични дни от 08:00 до 17:00 ч, а поръчки получени петък след 15.00 часа, събота и неделя се изпълняват в първия работен ден на следващата седмица. Доставките на поръчки се приемат от всяка точка на страната.

Доставка
След приемане и уточняване на поръчката, тя се обработва и изпраща на посочения от Вас адрес по куриерска фирма. Ако сте избрали опцията „Разплащане при доставка” заплащате сумата на продукта след легитимация и получаване на екземпляр от вашата заявка, която вече сте получили по електронната си поща, фактура или касов бон.
Ако желаете да платите в брой на един адрес, а доставката е на друг адрес, то тогава ще трябва да заплатите допълнително куриерската услуга, след предварително уведомяване за цената. Ако сте избрали опцията : „Разплащане по банкова сметка”, Вашата поръчка се изпълнява веднага след потвърждение за получен превод.

Цена на доставката
Доствака на покупки над 70 лева с ДДС е безплатна!
Доставка на покупки под 70 лева с ДДС е фиксирана: 5.90 лв. (Пет лева и деветдесет стотинки)

Срок на доставка
Срокът за доставка е между 2 и 5 работни дни, в зависимост от вида, наличността на стоката и мястото до което трябва да се достави. Поръчки се изпълняват в делнични дни от 08:00 до 17:00 ч, а поръчки получени петък след 15.00 часа, събота и неделя се изпълняват в първия работен ден на следващата седмица.

Гаранция и връщане на стока
Ако по някаква причина не сте удоволетворени от получената стока, според чл. 55, ал.1 от ЗЗП може да я върнете в 14 дневен срок от датата на получаването, при условие, че тя бъде върната във вида, в който е получена и без да е ползвана. Изключения от това правило са регламентирани в чл.55, ал.2 от ЗЗД.

  • Потребителите трябва да спазват всички условия и правила за третиране и ползване на продуктите произвеждани от „Кристи 04” ООД/ "Хепи Хоум Инвест" ООД, указани на етикетите и опаковката на изделията.

Начин на разплащане

  1. Разплащане при доставка в брой при доставка /наложен платеж/. При този вид плащане на посочения от Вас адрес идва представител от куриерска фирма, за което предварително сте уведомен. Заплащате сумата на продукта след легитимация и получаване на екземпляр от вашата заявка, която вече сте получили по електронната си поща, фактура или касов бон.
    Ако желаете да платите в брой на един адрес, а доставката е на друг адрес, то тогава ще трябва да заплатите допълнително  куриерската услуга, след предварително уведомяване за цената.
  2. Разплащане с кредитна карта и Apple Pay
    моля следвайте инструкциите за плащането с избраната от Вас карта /ReSleep.bg НЕ запосва и пази лични данни и номера на карти използвани от Вас!/
  3. Разплащане по банкова сметка
    може да направите банков превод в полза на „Кристи 04” ООД 
Сметка в лева:
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА - гр. Плевен 
IBAN - BG81FINV915010BGN092KN
BIC - FINVBGSF
Фирма - „Кристи 04” ООД
Сметка в евро:
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА - гр. Плевен 
IBAN - BG90FINV915010EUROA80C
BIC - FINVBGSF
Фирма - „Кристи 04” ООД
Забележка: Изпълнението на поръчката започва веднага след потвърждение за полученият превод