Фирма “Кристи 04” ООД
гр. Плевен
ул. Сан Стефано 47
тел.: +359 889 636284

Фирма "Хепи Хоум Инвест" ООД
гр. Плевен
ул. Сирма Войвода 9
Тел.: +359 889 636284

Адрес и контакти за връщане на пратки:

ЕКОНТ - гр. Плевен, офис на ул. Сан Стефано 31
СПИДИ - гр. Плевен, офис на ул. Сан Стефано 31
“Кристи 04” ООД - +359 889 636284
"Хепи Хоум Инвест" ООД - +359 889 636284